Ενημερώνουμε τους αθλητές στίβου ότι οι προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 09/10/2023 και θα πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις, σύμφωνα πάντα με τον αθλητικό νόμο και τους κανονισμούς της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμενων είναι:

 1. Η έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (έστω και αν η παλιά κάρτα υγείας είναι ακόμα σε ισχύ). Φωτοαντίγραφο της κάρτας υγείας αθλητή θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στον προπονητή στίβου κατά την προσέλευση του αθλητή στην πρώτη του προπόνηση.
  Την κάρτα Υγείας Αθλητή μπορείτε να την κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους:

 2. Η ύπαρξη θεωρημένου Δελτίου Αθλητή από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 3. Η έκδοση ή η ανανέωση της ειδικής κάρτας εισόδου στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας”. Όσοι αθλητές δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην έκδοση της παρακαλούμε να το φροντίσουν άμεσα σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

Οδηγίες έκδοσης ειδικής κάρτας εισόδου στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου

  • Είσοδος στην πλατφόρμα demos365.chalandri.gr
  • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην περιοχή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη». Απαιτείται συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων (όνομα, επίθετο, e-mail, κωδικός, επιβεβαίωση κωδικού, ΑΦΜ).
  • Είσοδος χρηστών με τον μοναδικό κωδικό που θα λάβουν μέσω e-mail.
  • Ολοκλήρωση της εγγραφής με την αποστολή της ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο (σε μορφή PDF).
  • Μετά την επιτυχή υποβολή της αίτηση οι αιτούντες θα λάβουν μέσω e-mail προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή της κάρτας από την γραμματεία κολυμβητηρίου. Το κόστος έκδοσης της κάρτας είναι 3 ευρώ τα οποία πληρώνονται κατά την παραλαβή της.

Αθλητής ο οποίος δεν διαθέτει τα αναγκαία από τον αθλητικό νόμο έγγραφα δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις