Στη δύσκολη περιόδο που διανύουμε ο αθλητισμός των Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Οποιαδήποτε λοιπόν δωρεά, έστω και η ελάχιστη, βοηθά στο έργο και τους σκοπούς του συλλόγου μας και χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση των δράσεών μας. Οι χρηματικές δωρεές γίνονται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου ή στα γραφεία του συλλόγου μας  και για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, εκδίδεται νόμιμο παραστατικό είσπραξης.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την πολύτιμη συνεισφορά και στήριξή σας.

 

ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ

Μπορείτε να καταθέσετε τη δωρεά σας στον ακόλουθο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN: GR0701403400340002002008125

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΑΤΛΑΝΤΑΣ

Παρακαλούμε τον εκάστοτε δωρητή όπως αναγράφει στην αιτιολογία κατάθεσης τη λέξη ΔΩΡΕΑ, το ονοματεπώνυμο του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου να μπορέσουμε να εκδόσουμε την απόδειξη είσπραξης δωρεάς στα σωστά στοιχεία.

 

ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ & ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Αν επιθυμείτε να κάνετε δωρεά σε είδος ή να παρέχετε δωρεά στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@atlantasclub.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102203426

 

Σε όλους τους δωρητές αποστέλλεται απόδειξη είσπραξης δωρεάς (αν πρόκειται για χρηματική χορηγία) προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για φορολογικούς λόγους, ευχαριστήρια επιστολή καθώς επίσης αναρτάται και το λογότυπο του χορηγού ή δωρητή στον ιστότοπο του συλλόγου μας.